Hem / KONTAKT / Kontakt / Personal

Tel: JOUR DYGNET RUNT
0370-180 90, 993 90
0371-22 63 99

Personal

ÅSA LUNDELL
Byråägare, Ekonomi, förvaltningsassistent och gravstenar.

Jag är född och uppvuxen i Delsbo som ligger Hälsingland och bor nu i Gnosjö sedan 1999. Jag har många års erfarenhet av att arbeta inom begravningsbranschen. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom åldringsvård och Hospiceverksamhet (vård i livets slutskede). Det är en erfarenhet som jag har stor nytta av som begravningsentreprenör. Mina huvuduppgifter är ekonomi och fakturering, stenförsäljningen, försäkringshantering och bouppteckningsassistent.

STEFAN LUNDELL
Begravningsrådgivare, Lager- & Logistikansvarig

Jag är född och uppvuxen i Falun som ligger i natursköna Dalarna. Jag har  genom mitt tidigare arbete många års erfarenhet av att möta människor i  olika skeden av livet, bland annat sorg och begravning. Jag arbetar i  företaget sedan  2008. Mina uppgifter inom företaget är begravningsrådgivare, hemsideansvarig och transportör. Jag är huvudansvarig för kontoren i Gislaved och Gnosjö. Är  mycket  sportintresserad och följer med stort intresse Leksand i ishockey.  Förutom  arbetet på företaget är engagerad i Svenska kyrkan i Gnosjö där jag är förtroendevald.

JOHANNA PUNKT-NEIKTER
Begravningsrådgivare

Jag kommer ursprungligen från Vaggeryd men hamnade i skogen utanför Tånnö efter några år av studier och arbete på andra orter. Jag har diakonutbildning vilket är en bra grund i begravningsyrket som mycket handlar om att möta människor i svåra situationer i livet. Mina intressen ligger bl. a. inom konst och estetik och jag ansvarar för programkorten. Privat tycker jag mycket om att vara ute i skog och mark. Mina uppgifter på begravningsbyrån är begravningsrådgivare och programkortansvarig. Är anställd sedan 1 maj 2011.

JÖRGEN SCHULTZ
Begravningsrådgivare

Sedan september 2017 är jag medarbetare hos Begravningstjänst. Med rötter i östra Smålands lantbruksmylla har jag bott i Värnamo sedan 2002. Däremellan har studier och jobb tagit mig både till Stockholm, Chicago, östgötaslätten och Öland. Genom mina 25 år som pastor och lärare har mötet med människor varit mitt fokus. Mötet, i stort och smått, vill jag fortsatt ska vara mitt fokus i denna tjänst som begravningsrådgivare hos Begravningstjänst.  Som tre-barns far hade jag önskat att det fanns mer utrymme för kajak och långfärdsskridskor.

THOMAS LUNDELL
Bouppteckningar, sång- och musik

Som son till ovan nämnda har jag vuxit upp i sociala sammanhang där  omtanke, omsorg och respekt varit extra viktigt. Trots min unga ålder har  jag, både genom mor och egna erfarenheter, fått insyn i arbetet kring  samordning av begravning och att ge trygghet och stöd i sorgearbete. Mitt  stora intresse är musik, och jag brukar säga att gitarren är min bästa vän.  Jag har flera års erfarenhet av att spela och sjunga på bröllop/begravningar  och jag kan erbjuda personliga tolkningar av dina önskemål i arrangemang med gitarr. På begravningsbyrån arbetar jag som bouppteckningsman och boutredare. Jag har genomgått Sveriges begravningsbyråers förbunds utbildning inom dessa områden.

Jag är anställd på företaget sedan oktober 2012.

MATTIAS LUNDELL
Förvaltningsassistent

Jag är ytterligare en av sönerna till Åsa och Stefan Lundell. Började i företaget i januari 2017. Är utbildad som snickare och på fritiden gillar jag att sporta som tex. löpning och cyckling. Mina uppgifter som förvaltningsassistent är bankärenden, avyttring och förvaltning av dödsbon.