Hem / JURIDIK

JURIDIK

Juridik
JURIDIK

Vid dödsfall kommer det automatiskt en del familjejuridiska frågor. Bl. a. är det lag på att en bouppteckning ska upprättas och innan tillgångarna kan fördelas på arvingar ska ett arvskifte upprättas. Inte sällan kan dessa frågor ta tid och vara komplicerade. Därför hjälper vi till med allt som har med så kallad dödsfallsjuridik att göra.

Men även under sin livstid berörs man av familjejuridiska frågor oavsett hur livssituationen ser ut. Om man är gift, sambo, singel eller lever i partnerskap spelar ingen roll, alla har rätt att känna sig trygga vad som än händer. Därför hjälper vi till även med livstidsjuridik. Läs mer om våra olika tjänster inom familjejuridik.

Gör dina familjejuridiska dokument själv

Du kan göra många familjejuridiska dokument själv via vår samarbetspartner Avtal24. Du kan arbeta med dina dokument när du vill och du har tillgång till deras kundtjänst också kvällstid om du har frågor.

Denna onlinetjänst kan du använda när du är klar över vad du vill med t.ex. ditt testamente, gåvobrev, samboavtal etc. Webbtjänsten hjälper dig hela vägen till korrekt juridiskt giltiga dokument. Om du är osäker så rekommenderar vi att du bokar tid med en av våra jurister.

Till Avtal24