Juridikavdelningen

Vi som arbetar med juridik Auktoriserad boutredare

Åsa Lundell

Åsa Lundell

Byråägare, Ekonomi, Boutredningsassistent, Gravstenansvarig

Läs mer

Jag är född och uppvuxen i Delsbo som ligger Hälsingland och bor nu i Gnosjö sedan 1999. Jag har många års erfarenhet av att arbeta inom begravningsbranschen. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom åldringsvård och Hospiceverksamhet (vård i livets slutskede). Det är en erfarenhet som jag har stor nytta av i verksamheten. Mina huvuduppgifter är ekonomi och fakturering, stenförsäljningen, försäkringshantering och bouppteckningsassistent. Jag startade min verksamhet 2005 och är ägare av företaget.

Thomas Lundell

Thomas Lundell

Auktoriserade boutredare, Familjerättkonsult, sång- och musik

Läs mer

Som son till Åsa och Stefan har jag vuxit upp i sociala sammanhang där omtanke, omsorg och respekt varit extra viktigt. Trots min unga ålder har jag, både genom mor och egna erfarenheter, fått insyn i arbetet kring samordning av begravning och att ge trygghet och stöd i sorgearbete.  Jag har flera års erfarenhet av att spela och sjunga på bröllop/begravningar och jag kan erbjuda personliga tolkningar av dina önskemål i arrangemang med gitarr. På begravningsbyrån arbetar jag som bouppteckningsman och boutredare. Jag har genomgått Sveriges begravningsbyråers förbunds utbildning inom dessa områden. Jag är anställd på företaget sedan oktober 2012.

Jörgen Schultz

Jörgen Schultz

Godkänd Bouppteckningsförrättare, Begravningsrådgivare, lageransvarig

Läs mer

Sedan september 2017 är jag medarbetare hos Begravningstjänst. Med rötter i östra Smålands lantbruksmylla har jag bott i Värnamo sedan 2002. Genom mina 25 år som pastor och lärare har mötet med människor varit mitt fokus. Mötet, i stort och smått, vill jag fortsatt ska vara mitt fokus i denna tjänst hos Begravningstjänst. Mina uppgifter är bouppteckningsförrättare och begravningsrådgivare.