Hem / KONTAKT / Kontakt / Personal

Personal

ÅSA LUNDELL
Byråägare, Ekonomi, Boutredningsassistent, Gravstenansvarig

Jag är född och uppvuxen i Delsbo som ligger Hälsingland och bor nu i Gnosjö sedan 1999. Jag har många års erfarenhet av att arbeta inom begravningsbranschen. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom åldringsvård och Hospiceverksamhet (vård i livets slutskede). Det är en erfarenhet som jag har stor nytta av i verksamheten. Mina huvuduppgifter är ekonomi och fakturering, stenförsäljningen, försäkringshantering och bouppteckningsassistent. Jag startade min verksamhet 2005 och är ägare av företaget.

STEFAN LUNDELL
Begravningsrådgivare, Lager- & Logistikansvarig

Jag är född och uppvuxen i Falun som ligger i natursköna Dalarna. Har bott på ett flertal ställen i Sverige men sedan 1999 är jag bosatt i Gnosjö. Jag har  genom mitt tidigare arbete många års erfarenhet av att möta människor i  olika skeden av livet, bland annat sorg och begravning. Jag arbetar i  företaget sedan  2008. Mina uppgifter inom företaget är begravningsrådgivare, hemsideansvarig och transportör. Jag är huvudansvarig för kontoren i Gislaved och Gnosjö. Är  mycket  sportintresserad och följer med stort intresse Leksand i ishockey.  Förutom  arbetet på företaget är engagerad i Gnosjö församling och Gnosjö nya pastorat där jag är förtroendevald. Sitter även som Överförmyndare i Gnosjö Kommun.

JOHANNA PUNKT-NEIKTER
Begravningsrådgivare

Jag kommer ursprungligen från Vaggeryd men hamnade i skogen utanför Tånnö efter några år av studier och arbete på andra orter. Jag har diakonutbildning vilket är en bra grund i begravningsyrket som mycket handlar om att möta människor i svåra situationer i livet. Har också gått en specialutbildning barnbegravningar. Mina intressen ligger bl. a. inom konst och estetik och jag ansvarar för programkorten. Privat tycker jag mycket om att vara ute i skog och mark. Mina uppgifter på begravningsbyrån är begravningsrådgivare och programkortansvarig. Är anställd sedan 1 maj 2011.

JÖRGEN SCHULTZ
Begravningsrådgivare

Sedan september 2017 är jag medarbetare hos Begravningstjänst. Med rötter i östra Smålands lantbruksmylla har jag bott i Värnamo sedan 2002. Däremellan har studier och jobb tagit mig både till Stockholm, Chicago, östgötaslätten och Öland. Genom mina 25 år som pastor och lärare har mötet med människor varit mitt fokus. Mötet, i stort och smått, vill jag fortsatt ska vara mitt fokus i denna tjänst som begravningsrådgivare hos Begravningstjänst.  Som tre-barns far hade jag önskat att det fanns mer utrymme för kajak och långfärdsskridskor.

THOMAS LUNDELL
Bouppteckningar, sång- och musik

Som son till Åsa och Stefan har jag vuxit upp i sociala sammanhang där  omtanke, omsorg och respekt varit extra viktigt. Trots min unga ålder har  jag, både genom mor och egna erfarenheter, fått insyn i arbetet kring  samordning av begravning och att ge trygghet och stöd i sorgearbete. Mitt  stora intresse är musik, och jag brukar säga att gitarren är min bästa vän.  Jag har flera års erfarenhet av att spela och sjunga på bröllop/begravningar  och jag kan erbjuda personliga tolkningar av dina önskemål i arrangemang med gitarr. På begravningsbyrån arbetar jag som bouppteckningsman och boutredare. Jag har genomgått Sveriges begravningsbyråers förbunds utbildning inom dessa områden.

Jag är anställd på företaget sedan oktober 2012.

MATTIAS LUNDELL
Förvaltningsassistent

Jag är ytterligare en av sönerna till Åsa och Stefan Lundell. Började i företaget i januari 2017. Är utbildad som snickare och på fritiden gillar jag att sporta som tex. löpning och cyckling. Mina uppgifter som förvaltningsassistent är avyttring och förvaltning av dödsbon.

MARTINA LUNDQUIST
Begravningsrådgivare

Efter drygt 10 år i Värnamo tog jag familjen med mig och flyttade ut på landet. Hem till Hagshult, utanför Skillingaryd, där jag är uppväxt.

Tidigare har jag arbetat mycket inom förskola och skola, samt även en hel del med försäljning.

Förutom att spendera tid med min man & våra 3 barn är sång och musik en stor del av mitt liv & det utövar jag i flera olika sammanhang!

På begravningsbyrån är mina uppgifter begravningsrådgivare, sång och musik.

Personal