Kontakta oss

Här är vi som jobbar Begravningstjänst Åsa Lundell.

Åsa Lundell

Åsa Lundell

Byråägare, Ekonomi, Boutredningsassistent, Gravstenansvarig

Läs mer

Jag är född och uppvuxen i Delsbo som ligger Hälsingland och bor nu i Gnosjö sedan 1999. Jag har många års erfarenhet av att arbeta inom begravningsbranschen. Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom åldringsvård och Hospiceverksamhet (vård i livets slutskede). Det är en erfarenhet som jag har stor nytta av i verksamheten. Mina huvuduppgifter är ekonomi och fakturering, stenförsäljningen, försäkringshantering och bouppteckningsassistent. Jag startade min verksamhet 2005 och är ägare av företaget.

Stefan Lundell

Stefan Lundell

Ansvarig för begravningsdelen, Begravningsrådgivare

Läs mer

Jag är född och uppvuxen i Falun som ligger i natursköna Dalarna. Har bott på ett flertal ställen i Sverige men sedan 1999 är jag bosatt i Gnosjö. Jag har genom mitt tidigare arbete många års erfarenhet av att möta människor i olika skeden av livet, bland annat sorg och begravning. Jag arbetar i företaget sedan 2008. Mina uppgifter inom företaget är huvudansvarig för för begravningssidan i företaget, begravningsrådgivare, hemsideansvarig och transportör. Är mycket sportintresserad och följer med stort intresse Leksand i ishockey. Förutom arbetet på företaget är jag engagerad i Gnosjö församling och Gnosjö nya pastorat där jag är förtroendevald. Sitter även i diverse uppdrag i Gnosjö Kommun.

Johanna Punkt-Neikter

Johanna Punkt-Neikter

Begravningsrådgivare, Kontorsansvarig i Värnamo

Läs mer

Jag kommer ursprungligen från Vaggeryd men hamnade i skogen utanför Tånnö efter några år av studier och arbete på andra orter. Jag har diakonutbildning vilket är en bra grund i begravningsyrket som mycket handlar om att möta människor i svåra situationer i livet. Har också gått en specialutbildning barnbegravningar. Mina intressen ligger bl. a. inom konst och estetik och jag ansvarar för programkorten. Privat tycker jag mycket om att vara ute i skog och mark. Mina uppgifter på begravningsbyrån är begravningsrådgivare och programkortansvarig. Är anställd sedan 1 maj 2011.

Thomas Lundell

Thomas Lundell

Auktoriserade boutredare, Familjerättkonsult, sång- och musik

Läs mer

Som son till Åsa och Stefan har jag vuxit upp i sociala sammanhang där omtanke, omsorg och respekt varit extra viktigt. Trots min unga ålder har jag, både genom mor och egna erfarenheter, fått insyn i arbetet kring samordning av begravning och att ge trygghet och stöd i sorgearbete. Mitt stora intresse är musik, och jag brukar säga att gitarren är min bästa vän. Jag har flera års erfarenhet av att spela och sjunga på bröllop/begravningar och jag kan erbjuda personliga tolkningar av dina önskemål i arrangemang med gitarr. På begravningsbyrån arbetar jag som bouppteckningsman och boutredare. Jag har genomgått Sveriges begravningsbyråers förbunds utbildning inom dessa områden. Jag är anställd på företaget sedan oktober 2012.

Jörgen Schultz

Jörgen Schultz

Godkänd Bouppteckningsförrättare, Begravningsrådgivare, lageransvarig

Läs mer

Sedan september 2017 är jag medarbetare hos Begravningstjänst. Med rötter i östra Smålands lantbruksmylla har jag bott i Värnamo sedan 2002. Däremellan har studier och jobb tagit mig både till Stockholm, Chicago, östgötaslätten och Öland. Genom mina 25 år som pastor och lärare har mötet med människor varit mitt fokus. Mötet, i stort och smått, vill jag fortsatt ska vara mitt fokus i denna tjänst hos Begravningstjänst. Mina uppgifter är bouppteckningsförrättare och begravningsrådgivare. Som tre-barns far hade jag önskat att det fanns mer utrymme för kajak och långfärdsskridskor.

Mattias Lundell

Mattias Lundell

Förvaltningsassistent

Läs mer

Jag är ytterligare en av sönerna till Åsa och Stefan Lundell. Började i företaget i januari 2017. Är utbildad som snickare och på fritiden gillar jag att sporta som tex. löpning och cyckling. Mina uppgifter som förvaltningsassistent är avyttring och förvaltning av dödsbon.

Martina Lundquist

Martina Lundquist

Begravningsrådgivare, sång och musik

Läs mer

Efter drygt 10 år i Värnamo tog jag familjen med mig och flyttade ut på landet. Hem till Hagshult, utanför Skillingaryd, där jag är uppväxt. Tidigare har jag arbetat mycket inom förskola och skola, samt även en hel del med försäljning. Förutom att spendera tid med min man & våra 3 barn är sång och musik en stor del av mitt liv & det utövar jag i flera olika sammanhang! På begravningsbyrån är mina uppgifter begravningsrådgivare, sång och musik.

Anna Grahn

Anna Grahn

Transportör och begravningsrådgivare

Läs mer

Jag är född och uppvuxen i Reftele, där jag lever med min man och vår hund. Har sedan 2005 arbetat inom kyrkan, där jag jobbat med människor i alla åldrar. En arbetsplats i kyrkan har för mig inneburit att jag fått äran att möta människor på många olika platser och stadier i livet. Jag började jobba på fabrik i Reftele sen blev det jobb inom barn och ungdomar. Har även hunnit med en runda på vårt äldreboende innan jobbet i kyrkan kom. På fritiden gillar jag att umgås med mina två döttrar och att vara ute i och njuta av sol och vind. Vänner och friluftsliv är också en stor del av mitt privatliv. På begravningsbyrån kommer mina uppgifter att vara transportör och begravningsrådgivare.