Kontoret Gnosjö

Adress: Industrigatan 15

335 31 Gnosjö

ÖPPETTIDER

Enligt överenskommelse.

Om vi inte är på kontoret den angivna tiden är vi ute på begravning eller har andra kunduppdrag.

Ring gärna innan ni besöker oss.

Telefon: 0370-993 90 
E-Post info@lundellbegravningar.se 
 

Vi har jour dygnet runt!

 

Begravning Gnosjö

Begravningstjänst Åsa Lundell

Välkommen till oss på Begravningstjänst Åsa Lundell i Gnosjö. Med engagemang, präglat av omtanke och alltid med dina önskemål i fokus, hjälper vi er med allt som rör en värdig och stilfull begravning. Hos oss får du en personlig begravningsrådgivare som är med hela vägen så ni tillsammans kan skapa en personlig och värdig hyllning till det liv som var. Så att du kan känna dig helt trygg med att allt blir precis som du önskar och vill.

 

I vad som kan vara en svår stund vill vi göra allt det praktiska lite lättare. Därför kan du ordna allt med begravningen via telefon, E-post eller ett personligt möte där ni besöker oss eller vi er.

 

Om du vill kan du också börja planera begravningen i vårt planeringsverktyg ”Planera begravningen” under ”Ordna begravning” direkt här på vår hemsida.

Läs gärna mer om alla de delar som ingår i en vacker och minnesvärd begravning här på vår hemsida. Här får du en bra överblick över vad man kan och bör tänka på.

Varma hälsningar från medarbetarna på Begravningstjänst Åsa Lundell!

Minnesstund – Gnosjö

En minnesstund hålls som regel efter begravningen där det finns tid för samvaro, samtal och minnen som ett fint avslut. Ofta serveras något att äta och dricka och en kopp kaffe. Vi kan med vår erfarenhet vara med och hjälpa till att ordna minnesstunder om ni vill det. Alltifrån upplägg av själva innehållet till det som man vill bjuda på till de gäster som kommer. Om ni vill ställer vi gärna upp och är värdar på minnestunden.

Lokal samverkan i Gnosjö

Vi tycker det är viktigt att samarbeta med lokala företag här i trakten kring Gnosjö som vi vet håller hög klass. Här är några av de företag vi gärna vi tipsa om och ofta samarbetar med.

Catering, mat och trevliga lokaler

Götarps Catering * Apladalens Kaffestuga *

Blommor och begravningskransar

Stationen Blommor i Hestra * Rikarins Blommor * Brännhylte Handelsträdgård * Florista I Anderstorp

Hotell Apladalen – Värnamo

Behöver du eller någon av dina gäster övernatta på hotell vill vi tipsa om vårt alldeles egna Hotell Apladalen som ligger i centrala Värnamo, cirka tre mil från Gnosjö. Våren 2021 tog vi över Hotell Apladalen som ligger i en historisk Värnamobyggnad från 1924. Nyrenoverat och fräscht, i en fastighet som verkligen andas hemkänsla, erbjuder vi ett modernt boende och hoppas att du ska trivas hos oss. Tel: 0370-100 17* E-post: info@hotellapladalen.se

Lundells – för hela livet

Från och med nästa år byter vi namn på vår byrå. Det för att bättre beskriva att vi erbjuder en rad tjänster som passar vid olika tidpunkter i livet. Vi fortsätter naturligtvis att vara begravningsbyrå med fullt fokus på Gnosjö. Samtidigt efterfrågas vår familjejuridiska avdelning av allt fler. Äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev är bara några exempel familjejuridikens många områden där våra klienter vill ha vår hjälp. Så vare sig du söker en begravningsbyrå i Gnosjö eller juridisk experthjälp på hemmaplan är du alltid lika välkommen till Lundells – för hela livet.