Kontoret Värnamo

Växjövägen 5 (Hotell Apladalen)
331 32 Värnamo

ÖPPETTIDER 

Måndag-Torsdag 10:00-17:00 
Fredag 10:00-16:00 
Lunch 12:00-13:00

Ring gärna innan ni besöker oss.

Telefon: 0370-180 90.

E-Post info@lundellbegravningar.se

Vi har jour Dygnet runt!

 

 

 

Begravning Värnamo

Begravningstjänst Åsa Lundell

Varmt välkommen till Lundells i Värnamo. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå med lång erfarenhet av att ordna värdiga och vackra begravningar, alltid med dina önskemål i fokus. Hos oss får du en trygg och personlig rådgivning genom alla delar av begravningsprocessen.

För att göra det så enkelt och flexibelt som möjligt för dig så kan du välja om du vill kontakta oss på telefon, E-post, ett besök på vårt kontor eller att vi besöker dig hemma hos dig.

Om du vill kan du också börja planera begravningen i vårt planeringsverktyg ”Planera begravningen” under ”Ordna begravning” direkt här på vår hemsida.

Oavsett hur vi träffas får du en personlig begravningsrådgivare som är med och hjälper dig hela vägen från första samtalet och framåt. På så sätt kan du känna dig helt trygg med att inget glöms bort eller missas.

Läs gärna mer om alla de delar som ingår i en vacker och minnesvärd begravning här på vår hemsida. Här får du en bra överblick över vad man kan och bör tänka på.

Varma hälsningar från medarbetarna på Lundells!

Minnesstund – Värnamo

En minnesstund hålls som regel efter begravningen där det finns tid för samvaro, samtal och minnen som ett fint avslut. Ofta serveras något att äta och dricka och en kopp kaffe. Vi kan med vår erfarenhet vara med och hjälpa till att ordna minnesstunder om ni vill det. Alltifrån upplägg av själva innehållet till det som man vill bjuda på till de gäster som kommer. Om ni vill ställer vi gärna upp och är värdar på minnesstunden.

Lokal samverkan

Vi tycker det är viktigt att samarbeta med lokala företag här i trakten kring Värnamo som vi vet håller hög klass. Här är några av de företag vi gärna vi tipsa om och ofta samarbetar med.

Catering, mat och trevliga lokaler

Alpadalens Kaffestuga * Gästgivaregården * Bredaryds Wärdshus * Rydaholms Värdshus

Blommor och begravningskransar

Flora By M * Blomsterateljén i Bor * Victorias Blomsterdröm * Vrigstad Blomsterhandel * Ett litet hus i Bredaryd

Hotell Apladalen – Värnamo

Behöver du eller någon av dina gäster övernatta på hotell vill vi tipsa om vårt alldeles egna Hotell Apladalen i centrala Värnamo. Våren 2021 tog vi över Hotell Apladalen som ligger i en historisk Värnamobyggnad från 1924. Nyrenoverat och fräscht, i en fastighet som verkligen andas hemkänsla, erbjuder vi ett modernt boende och hoppas att du ska trivas hos oss. Tel: 0370-100 17* E-post: info@hotellapladalen.se

Lundells – för hela livet

Från och med nästa år byter vi namn på vår byrå. Det för att bättre beskriva att vi erbjuder en rad tjänster som passar vid olika tidpunkter i livet. Vi fortsätter naturligtvis att vara begravningsbyrå med fullt fokus på Värnamo. Samtidigt efterfrågas vår familjejuridiska avdelning av allt fler. Äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev är bara några exempel familjejuridikens många områden där våra klienter vill ha vår hjälp. Så vare sig du söker en begravningsbyrå i Värnamo eller juridisk experthjälp på hemmaplan är du alltid lika välkommen till Lundells – för hela livet.