Kontoret Gislaved

Vi gör gärna hembesök i Gislaved annars hänvisar vi till det kontoret i Gnosjö (Industrigatan 15)

För hjälp med begravning ring för tidsbokning

Telefon: 0371-22 63 99 
E-Post gislaved@lundellbegravningar.se 
 

Jour dygnet runt!

  

 

Begravning Gislaved

Begravningstjänst Åsa Lundell

Varmt välkommen till Begravningstjänst Åsa Lundell i Gislaved. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå som med erfarenhet, kunskap och engagemang skapar värdiga och vackra begravningar utifrån dina önskemål.

Hos oss får du en personlig begravningsrådgivare som är med hela vägen så ni tillsammans kan skapa en personlig och värdig hyllning och ett vackert avslut. Så att du kan känna dig helt trygg med att allt blir precis som du önskar och vill.

För att underlätta i vad som många gånger är en svår stund erbjuder vi flera sätt att ordna allt det praktiska inför en begravning. Du är välkommen att kontakta oss via telefon, E-post eller ett personligt möte där ni besöker vårt kontor i Gnosjö eller vi besöker er på ett hembesök.

Om du vill kan du också börja planera begravningen i vårt planeringsverktyg ”Planera begravningen” under ”Ordna begravning” direkt här på vår hemsida.

Läs gärna mer om alla de delar som ingår i en vacker och minnesvärd begravning här på vår hemsida. Här får du en bra överblick över vad man kan och bör tänka på.

Varma hälsningar från medarbetarna på Begravningstjänst Åsa Lundell!

Minnesstund – Gislaved

En minnesstund hålls som regel efter begravningen där det finns tid för samvaro, samtal och minnen som ett fint avslut. Ofta serveras något att äta och dricka och en kopp kaffe. Vi kan med vår erfarenhet vara med och hjälpa till att ordna minnesstunder om ni vill det. Alltifrån upplägg av själva innehållet till det som man vill bjuda på till de gäster som kommer. Om ni vill ställer vi gärna upp och är värdar på minnestunden.

Lokal samverkan i Gislaved

Vi tycker det är viktigt att samarbeta med lokala företag här i trakten kring Gislaved som vi vet håller hög klass. Här är några av de företag vi gärna vill tipsa om och ofta samarbetar med.

Catering, mat och trevliga lokaler

Götarps Catering * Reftele Wärdshus * Carlssons Matsalar

Blommor och begravningskransar

Stationen Blommor i Hestra * Rikarins Blommor * Elisabeths Blommor i Reftele * Florista I Anderstorp

Hotell Apladalen – Värnamo

Behöver du eller någon av dina gäster övernatta på hotell vill vi tipsa om vårt alldeles egna Hotell Apladalen som ligger i centrala Värnamo, 1,5 mil från Gislaved. Våren 2021 tog vi över Hotell Apladalen som ligger i en historisk Värnamobyggnad från 1924. Nyrenoverat och fräscht, i en fastighet som verkligen andas hemkänsla, erbjuder vi ett modernt boende och hoppas att du ska trivas hos oss. Tel: 0370-100 17* E-post: info@hotellapladalen.se

Lundells – för hela livet

Från och med nästa år byter vi namn på vår byrå. Det för att bättre beskriva att vi erbjuder en rad tjänster som passar vid olika tidpunkter i livet. Vi fortsätter naturligtvis att vara begravningsbyrå med fullt fokus på Gislaved. Samtidigt efterfrågas vår familjejuridiska avdelning av allt fler. Äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev är bara några exempel familjejuridikens många områden där våra klienter vill ha vår hjälp. Så vare sig du söker en begravningsbyrå i Gislaved eller juridisk experthjälp på hemmaplan är du alltid lika välkommen till Lundells – för hela livet.